Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast

Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Feb 24, 2019

Mannegruppa Ottar Podcast feirer 1 år! I den anledning har vi valgt å dedikere en hel episode til det året som har gått. Vi har plukket ut de beste episodene så langt, og viser her frem små klipp av det mest spennende i de episodene! Takk til alle som har fulgt oss, alle gjester og sponsorer! 


Feb 17, 2019

I denne episoden er Mike Peshmerganor gjest! Når IS herjet som værst i Irak og Syria vervet Mike seg inn i Peshmerga-styrken og la hele sitt liv i Norge på is for å hjelpe kurderne bekjempe IS! I to år kjempet han utenfor Mosul i Irak for å ta tilbake den IS-okkuperte byen. Her prater vi om hvordan det føles å...


Feb 9, 2019

Vi har hatt besøk av våre damer Tine & Martine i denne podcast episoden. Kay spør Arons samboer Martine om pinlige spørsmål om Aron, mens Aron gjør det samme med Kays samboer Tine. Her kommer det fram veldig mange intime og svært pinlige detaljer om privatlivene våre. 


Feb 2, 2019

Vi har tatt en prat med en veldig entusiastisk pastor ved navn Levi Jensen! Han driver sin egen meninget kalt Levi's Ministry, og er kjent i hele landet for sin energiske og sprøe måte og spre guds budskap på. Han har tusenvis av følgere på sosiale medier og youtube, og reiser rundt og møter ungdom og voksne i...