Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast

Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Sep 26, 2020

I denne episoden handler det om Skam. Mange av går rundt med en preprogrammert skam iforhold til sexlivet vårt og våre seksuelle preferanser! Og til denne oppgaven har vi fått inn Lynn Myrdal igjen. Lynn er dypt involvert i Poly Norge (en organisasjon for mennesker i forhold med flere personer). Hu er også...


Sep 20, 2020

For snart 2 år sia hadde vi Thomas Seltzer innom Podcasten - Og han leverte en helt LEGENDARISK episode. Vi har nok engang fått besøk av Thomas som leverer enda en episk podcastepisode! Thomas er snart er aktuell med et nytt dokumentar program på NRK om USA. Thomas er kjent som bassist i gruppa Turboneger, og for å...


Sep 13, 2020

I denne episoden av Podcasten serverer vi de drøyeste tingene vi har vært igjennom i løpet av våre liv! Overskriften sier alt.. Vi avslutter også med en utrolig heavy improvisert rap som du virkelig bør ta med en bøtte salt! 


Sep 6, 2020

Overgrepsoffer Trude var bare 14 år da den 40 år gamle vaktmesteren på skolen hennes over en lenger beriode begikk seksuelle overgrep mot henne. Mannen ble dømt, og fikk en kort straff. Senvirkningene av overgrepene må Trude leve med resten av livet.. Her forteller Trude sin historie!