Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast

Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Jan 27, 2019

Dette er en av mange episoder om forskjellige konspirasjons teorier med Petter Amundsen. Denne gangen er det Titanic og dens tilknytning til sentralbanken (Federal Reserve) det dreier seg om. Når det gjelder sentralbanken og dens virksomhet er dette desverre ingen konspirasjons teori.


Jan 20, 2019

Vi har tatt en prat med en av Norges beste og mest kjente rappere gjennom tidene - Onkl P! Vi prater om hvordan han starta som artist, det å livnære seg som musiker i Norge. Oppturer og nedturer, hvordan han jobber i studio, konsertlivet, konkurser og gjennombruddet som snudde alt! 


Jan 12, 2019

I denne episoden snakker vi om humor.. Hva er innafor, og hva er ikke? Fler og fler blir krenket av forskjellige ting i disse dager, og en ordentlig drøy vits kan fort skape overskrifter i media (Noe MGO opplevde i slutten av 2016). Vi forteller selvfølgelig en haug vitser, mange av de kan være utrolig støtende og...


Jan 5, 2019

Vi har tatt en prat med "Pattaya-Per", et kjent ansikt for mange på internett. I Thailand ble Per filmet i årevis av sin venn Alex, videoene ble delt på Facebook gruppa Alex Kings Sick World og Mannegruppa Ottar. Han ble han satt fyr på, fikk håret farga med billakk, spraya med tåregass, ble slått, sparka, skyti...