Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast


Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Jun 14, 2024

 

Dypt inne i skogene i Norge og Sverige finnes en sone med en bestand av ville ulver. Ulven ble utryddet fullstendig i Norge på 1970-tallet, men har til ulvehateres og jegeres store fortvilelse gradvis innvandret tilbake til norske skoger fra Sverige, Finland og Russland. Til tross for et relativt lavt antall ulver i Norge, er det fastslått at det skal felles noen individer hvert år, noe som skaper store konflikter.

Anders Kvaal er gjest i denne episoden av podcasten. Han er også mannen bak dokumentaren "Ulvekrigen" på Viaplay, en dokumentar som dekker konflikten mellom ulvejegere og aktivister som reiser langveisfra for å sabotere ulvejakten. Han prater også med jegere som jakter ulv ulovlig, med mål om å utrydde dem fullstendig fra norsk fauna.

Støtt Mannegruppa  Podcasten ved å bli Patreon på https://patreon.com/mannegruppaottar

Sjekk også ut vår hovedsponsor https://game-on.no hvor lyttere får 15% avslag ved å bruke kodeord Ottar1234