Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast


Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Mar 31, 2018

Denne episoden er en hyllest til vår avdøde venn Max Malinowski.

Max fikk en sjelden hjernesvults i en alder av 11 år. Han kjempet mot sykdommen i flere år før han bare 16 år gammel måtte gi tapt mot kreften.

Mannegruppa fikk kontakt med Max og hans familie da hans far Henryk la ut et innlegg i MGO og spurte om hjelp på gruppen etter at Barnekreftforeningen hadde sendt penger i retur som de hadde fått donert fra MGO.

Etter dette begynte MGO å samarbeide med familien om å gi Max best mulig behandling, og vi holdt kontakten med de hele veien. 

I denne episoden av Podcasten går vi igjennom livet til Max. Man får høre litt hvordan Max var som person, om Malinowski familiens flukt fra Polen og til Norge, om kampen mot kreften og til slutt et opptak fra minnesermonien som ble holdt for Max i Ormøy kirke. 

Pianisten som har spilt musikken til denne episoden heter Aleksandra Monko-Allen. 

Hvil i fred Max - Hilsen MGO.