Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast

Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Sep 27, 2021

Vi har nok engang fått besøk av Jeger Lars Gravrok, og i denne episoden går vi dypt inn i Temaet Jakt. Med-programleder Jan-Kåre Undrum er også jeger - så det blir mye prat om de forskjellige jaktformene her, og hvordan man kommer igang om man ikke har jakta før!


Sep 19, 2021

I forkant av valget i høst så vi en skremselspropaganda vi ikke har sett makan til hittil, dommedag ble spådd og dette ble brukt som bensin på bålet i den Norske valgkampen. Vi har i denne episoden fått med Geir Aaslid fra Klimarealistene til å prate med oss om "nyhetene" vi leser i avisene i disse dager!


Sep 13, 2021

I denne episoden av Podcasten har vi fått med Ole T. Hoelseth fra Liberalistene, vi går vi igjennom de forskjellige Norske politiske partiene og hva de står for, slik at det skal bli lettere for deg å ta et valg under årets Stortingsvalg 2021!