Preview Mode Links will not work in preview mode

Mannegruppa Ottar Podcast

Mannegruuppa Ottar Podcast! En podcast hvor vi prater med interessante mennesker. Det vil være alt fra Rockestjerner, til politikere, folk med interessante llivshistorier eller yrker. Podcasten er både lærerik og underholdende, med en litt avslappet og koselig stemning!

Mar 31, 2018

Denne episoden er en hyllest til vår avdøde venn Max Malinowski.

Max fikk en sjelden hjernesvults i en alder av 11 år. Han kjempet mot sykdommen i flere år før han bare 16 år gammel måtte gi tapt mot kreften.

Mannegruppa fikk kontakt med Max og hans familie da hans far Henryk la ut et innlegg i MGO og spurte om...


Mar 24, 2018

I denne episoden av Podcasten har vi tatt en prat med Thomas Seltzer! Thomas er bassist i gruppa Turboneger (hvor han går under navnet Happy Tom) - men er også programleder for NRK TV-programmet Trygdekontoret.

Dette er en episode fylt med humor, og vi er inne på mange temaer som slosskamper, tilværelsen som...


Mar 17, 2018

I denne podcast episoden har vi med Cecilie Lyngby - som i 1 år har viet livet sitt til å kjempe imot de prisøkningen på bompasseringer! Hu driver også Facebook gruppen "Ja til Miljø, Nei til økte bompenger".

Det blir også snakket litt om miljø, elbiler, forurensning osv!


Mar 15, 2018

Her er den etterspurte Låta som blir brukt som intro på Mannegruppa Ottar's Podcast. Kay Erikssen står for både rap og produksjon på denne!  

Enjoy! 


Mar 10, 2018

I denne episoden av Podcasten har vi tatt en prat med Big Daddy Karsten. Han er pr dags dato Norges eneste homofile rapper! Her prates det rett fra leveren og totalt ufiltrert om Homofili, sex, dop og Hiphop musikk. Denne episoden vil garrantert få deg til å sette kaffe'n din i vrangstrupen et par ganger....